Márciusi – áprilisi eseményeink

Osztályprogramok

Március elején a 8. osztályos tanulók, hetedikes tanulókkal kiegészülve Miskolcon voltak moziban.

Nőnap alkalmából a tanulók köszöntötték a lány osztálytársaikat, tanáraikat és az iskola összes női dolgozóját.

Április 15-én a 2. és 5. osztály múzeumpedagógiai foglalkozáson járt a putnoki Gömöri Múzeumban és a Holló Galériában.

Nemzeti ünnep – Március 15.

Március 15-én falusi megemlékezésre is sor került. „Együtt szaval a nemzet” elnevezésű program keretében közösen került sor a Nemzeti dal elszavalására.

Márciusban Tavaszváró hangversenyen vett részt az Olvasóban az iskola 25 tanulója. Az ózdi zeneiskola tanárai és diákjai színvonalas koncertet tartottak, ahol iskolánk tehetsége, Horváth Martina is fellépett.

Márciusban Szipola Gábor karate versenyen vett részt.

Március 28-án került sor Nekézsenyben a Szeleczky Zita emlékére megrendezett szavalóverseny. Iskolánkat képviselte: Horváth Titanilla, Váradi János, Lázár Vanessza és Tózsa Patrik. Gratulálunk nekik!

Március 28-án az Orchidea Pangea országos matematika-versenyen, Miskolcon Szipola Gábor képviselte iskonlánkat. Gratulálunk!

Április 10-én a Vasvár Úti Általános Iskolában került sor a térségi költészet napi szavalóversenyre. Iskolánkat Nagy Zsófia, Kovács Richárd és Váradi János képviselte. Mindannyian nagyon ügyesen szerepeltek. Gratulálunk nekik!

Április 16-án került sor az első osztályosok beiratkozására. A hagyományoknak megfelelően közös kis ünnepség keretében ismerkedtek az iskola tanulóival, leendő osztályfőnökükkel és az épülettel.

Április 24-én iskolánk 4. osztályos tanulói az Operaház fantomjai című táncos előadással vettek részt az ózdi Újváros Téri Általános Iskolában megrendezett Kello Mozgásfesztiválon.

Április 29-én az egri Gárdonyi Géza színházban, a Légy jó mindhalálig című előadást tekintette meg iskolánk tanulói és nevelői.