Decemberi események

December 4-én az első osztályosok vendégül láttak a borsodbótai és a sátai óvodásokat, Mikulás alkalmából. Elsőseink kis műsorral készültek az ovisoknak, egy dalcsokrot adtak elő. Az ovisok is énekeltek, verset mondtak. A saját kezűleg készített ajándékok átadása után közösen fogyasztottak el egy kis kekszet és gyümölcslevet.

Mikulás kupa
Mikulás kupa

December 5-én Mikulás focikupa megrendezésére került sor a felső tagozatos osztályoknak. Összesen 6 csapat indult: Szarvasok, Mikulások, Mókusok, Spártaiak, Reálmargit, Aranycsapat.

Helyezettek:

  1. Mókusok (Csipkés Milán, Patai Sándor, Radics Csaba, Veres Zoltán Dominik)
  2. Aranycsapat FC (Barkóczi József, Koták Ádám Dominik, Szabó Anton, Tózsa Patrik, Zsifkovics Márk)
  3. Mikulások (Csipkés Norbert, Horváth Alexander, Rácz Ádám, Váradi Richárd)

December 5-én meglátogatta alsós diákjainkat a Mikulás. Mindenki jó gyereknek bizonyult és megkapta csomagját. A felsősök azon kívül, hogy az iskolai Mikulástól is kaptak csomagot, egymás között is sor került ajándékozásra.

Újságunk rajzpályázatot hirdetett külön alsó és külön felső tagozaton. Karácsony témában, bármilyen technikával el lehetett készíteni a rajzokat. Az első három helyezett díjazásban részesült. Az első helyezett rajzok pedig az újságunk 4. oldalán meg is jelenik. A díjak átadására december 17-én került sor.

December 19-én a hagyományos karácsonyi ünnepségünkre kerül sor. A napközis csoportok megható műsorral készülnek szüleiknek és az egész iskolának. A hittanos gyerekek pedig előadják a betlehemi játékot.