Egészségnap

2. osztály
2. osztály

2014. október 22-én egy újabb egészségnap megrendezésére került sor TÁMOP pályázatunk keretében. Az iskolánk osztályai különböző programokon vettek részt. Az osztályfőnökök előre megtervezett napirenddel készültek. Az elsősök egészséggel kapcsolatos plakátot készítettek, vetélkedő keretében kellett gyümölcsöket, zöldségeket illat és tapintás alapján felismerni. A 2. osztályosokat meglátogatta Bata Orsolya védőnő. Egy órás előadást tartott nekik az egészséges életmódról. A nap folyamán ők is készítettek egészségnapi plakátot. A 3. osztályosok gyümölcsturmixot készítettek tanár nénijük vezetésével. 4. osztályosok nagyon finom gyümölcssalátát állítottak össze.

 

Az 5. és 6. osztályosok egy órás rendőrségi előadást hallgattak végig a kerékpározás szabályairól. Az 5. osztályosok egészséggel kapcsolatos rajzokat készítettek.

 

4. osztály
4. osztály

A 6. osztályosok gyümölcsteát főztek és üvegfestéssel szép őszi képeket készítettek. A 7. osztályosok joghurtos gyümölcssalátát állítottak össze. A 8. osztályosok egészségnapi plakátot csináltak, majd egy kisfilmet készítettek, melyben az egészség megőrzéséhez adtak tanácsokat.

 

Október 22-én kerékpárverseny megtartására is sor került. A 3., 4., 5. osztályosok tartoztak egy kategóriába, és a 6., 7., 8. osztályosok a másik kategóriába. Az első kategóriában Bojtor Ádám (4.o.) végzett az első, Germuska Adrienn (5.o.) a második, Penni Szabolcs (5.o.) a harmadik helyen.

 

A második kategóriában Radics Csaba (8.o.) az első, Váradi Richárd (8.o.) a második, Csipkés Milán (8.o.) a harmadik helyen végzett.

 

A nyertesek
A nyertesek

Különdíjat kapott Juhász Viktória (7.o.), aki a lányok közül a leggyorsabban teljesítette a pályát.

 

A díjazottaknak gratulálunk.