Szeptemberi események

Idén is történtek változások a tantestületben. Bodnár Éva nyugdíjba vonult, viszont óraadó tanárként továbbra is intézményünk dolgozója maradt. Osztályfőnöki teendőit a továbbiakban Gábor Anita látja el. Tantestületünk bővült Gulyás Csabáné személyével, aki az első osztályosok napközis nevelői feladatait látja el, valamint az alsó tagozatban technika órákat tart.

Szeptember elején 8 fő tűzoltós gyerek Budapestre kirándult. Ellátogattak a Katasztrófavédelmi Központba, a Parlamentbe, és hajóztak a Dunán.

2014. szeptember 26-án a furulya szakkörös tanulók felléptek az ózdi Városi Művelődési Intézményben, Jharna Kala kiállításának megnyitóján. Srí Chinmoy festményei és dalait láthatják és hallhatják a látogatók, mely egy meditatív élmények a spirituális mester ecsetvonásaival.

Megszületett a tavalyi tanév szelektív hulladékgyűjtés végeredménye is. A legtöbb hulladékot gyűjtött osztály a tavalyi ötödikesek voltak, a 2. helyezést a tavalyi 8. osztályosok érték el, és 3. helyen a tavalyi 3. osztály végzett.